Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sýrový ježečci (nebojte se!!!Nepíchají)

Na 10-12 kousku budeme potřebovat:

200g lučiny

50g změklého másla

svazek pažitky

špetku soli

celý pepř (na rozdrcení)

8ks slaných křechkých krekrů

 

Postup

Lučinu rozmícháme se změklým máslem a  přidáme lžíci useklé pažitky, podle chuti ochutíme solí. Prsty vytvraujeme nejdřív kuličky pak ježečky.Se zbylé pažitky uděláme o průměru zhruba 3-5 cm bodlinky a zapícháme do vytvarovaného tělíčka.Z pepř uděláme očíčka a čumáček a dáme do chladničky stuhnout.ježky podávejte na slánem krekru (vypadá to lépe)!!

DOBROU CHUŤ!!!

Ps:když se hodně snažím vypadá to asi takhle: